ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΙΝΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Mε έναν φιλανθρωπικό αγώνα και με πολύ κέφι ξεκινά η Καστρινή Αποκριά σήμερα  Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 από την πλατεία των Λιονταριών με στόχο όχι μόνο την προώθηση του καρναβαλιού αλλά και την ενίσχυση και βοήθεια του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης και το Δικαίωμα στη Ζωή.
Ο λόγος για τον αγώνα «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»  απόστασης 3.000 χιλιομέτρων που οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μετά τη δύση του ήλιου.
Πρόκειται για  τη διαδρομή : Πλατεία των Λιονταριών – 25ης Αυγούστου – Πλατεία 18 Άγγλων – Μητσοτάκη – Χάνδακος – Ταγματάρχου Τζουλάκη – Ίδης- Καλοκαιρινού  – Αγίου Μηνά – Κυρίλλου Λουκάρεως – Πλατεία Κορνάρου – Αβέρωφ – Πλατεία Ελευθερίας- Λεωφόρος Δικαιοσύνης – Λιοντάρια.
Τον όμορφο αγώνα διοργανώνουν οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Εγγραφές γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στα περίπτερα που ήδη έχουν στηθεί στα Λιοντάρια και στην πλατεία Ελευθερίας.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ