ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016



Με πλήθος κόσμου να έχει πλημμυρίσει τους δρόμους του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το Καστρινό καρναβάλι 2016 με κέφι, χορό, τραγούδι στους ρυθμούς της αποκριάς. Μασκαράδες εξοπλισμένοι με κομφετί και σερπαντίνες "έβαζαν" στο κλίμα τους διερχόμενους ενώ η διάθεση όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε.
Την παρέλαση ξεκίνησε το γαιτανάκι του λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου αλλά και η φιλαρμονκή του δήμου.



Την παρουσίαση του καρναβαλιού φέτος είχε αναλάβει ο γνωστός μίμος Γιώργος Τσιχλάκης και την μουσική επιμέλεια ο Κώστας Βενέτης.




Οι καρναβαλιστές, μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξαν στην Πλατεία Ελευθερίας όπου και πραγματοποιήθηκε μέχρι αργά το βράδυ γλέντι, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο.











Οι δρόμοι της πόλης είχαν κλείσει για τα αυτοκίνητα απο νωρίς το μεσημέρι και οι απαραίτητες ενέργειες διευκόλυνσης όλων όσων επισκέφτηκαν την παρέλαση διεξήχθησαν απο την δημοτική αστυνομία .



Για ακόμα μια φορά όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη μας το σώμα εθελοντών του ελληνικού ερυθρού σταυρού παραρτήματος ηρακλείου έδωσε το παρόν στις περιπτώσεις που κάποιος συνάνθρωπος μας χρειαζόταν την βοήθεια μας.






































ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ