ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Οι Σύλλογοι γονέων του 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου
( Συγκρότημα Παιδαγωγικής Ακαδημίας )
Πραγματοποίησαν τον αποκριάτικο χορό  τους ττην Κυριακή 15 Φεβρουαρίου
 στο κέντρο (ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΔΕΣ.



Σε μια εκδήλωση που ξεπέρασε της προσδοκίες συμμετοχής των 2 Δ.Σ των δημοτικών σχολείων αφού περίπου 500 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Με άφθονο κέφι, πολύ χορό, διάθεση αποκριάτικη, μικροί και μεγάλοι άφησαν για λίγο τα προβλήματά της καθημερινότητας για να γιορτάσουν στους ρυθμούς της αποκριάς και με σχεδόν όλους τους μικρούς και μεγάλους να είναι μασκαρεμένοι, η βραδιά κύλησε υπέροχα έως αργά το βράδυ,

Πλούσια δώρα προσφορά επιχειρηματιών της πόλης μας αλλά και φίλων μαζεύτηκαν και κληρώθηκαν όπου αρκετοί ήταν οι τυχεροί, που ένα παραπάνω κράτησαν μια γλυκιά ανάμνηση απο την βραδιά.





Ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διέυθυνση του κέντρου για την όλη του προσπάθεια να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος με το άψογο σέρβις που πρόσφερε.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και στα μέλη των 2 Δ.Σ του 53ου και 54ου δημοτικών για την ΤΕΛΕΙΑ ( όπως δεχτήκαμε απο τα σχόλια των καλεσμένων μας ) διοργάνωση που εδώ και πολύ καιρό οργανώναμε, δεδομένου ότι τρέξαμε να μαζέψουμε δώρα, να οργανώσουμε μενού, και τρόπους διασκέδασης.

Ευχόμαστε σε όλους του γονείς και το διδακτικό προσωπικό των Σχολείων μας καλές Απόκριες με υγέια και αγάπη στις οικογένειες τους και να είμαστε καλά και του χρόνου να το ξανακάνουμε.





































ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ