ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, θα γιορτάσουν τα δημοτικά αθλητικά Κέντρα  με σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επέλεξαν το Παγκρήτιο Στάδιο, το Νέο κλειστό Γυμναστήριο και το Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικά Κέντρο Ηρακλείου  για την ημερήσια εκδρομή τους.
Οι μαθητές και συνοδοί των σχολείων θα βρεθούν ΣΗΜΕΡΑ το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου   στις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει στην ευθύνη του  ο Δήμος Ηρακλείου και θα επιδοθούν σε διαγωνιστικά παιγνίδια, δράσεις  και  αγώνες  επιδείξεων  σε συνεργασία με το προσωπικό των αθλητικών κέντρων.

 «Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δημοτικό  Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)  και  την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου,  προωθεί και στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό με  πολλά διαφορετικά προγράμματα άθλησης και καλεί τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτά.» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.
Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες υλοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος «Φυσικής Δραστηριότητας για μαθητές¨ και του προγράμματος  «Γνωριμία  με τα Ολυμπιακά Αθλήματα» που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου  στα  δημοτικά αθλητικά κέντρα και στα πλαίσια του προγράμματος πεντάμηνης απασχόλησης του ΕΣΠΑ.
 Πληροφορίες για τα προγράμματα 2810 264560 εσωτ. 591 & 576 & 2810 264570 εσωτ. 591 & 576  και στα  site www.heraklion.gr  www.aahaeota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ