ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά


Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Ιδιαιτέρως καλωσορίζουμε όλους τους μαθητές που εγγράφηκαν για πρώτη χρονιά φέτος στο σχολείο μας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, έχουμε σκοπό να οργανώσουμε στους χώρους του σχολείου μας μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης για τους μαθητές μας με αντικείμενα: εικαστικά, χορό, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, αθλητισμός και σκάκι. Εάν κάποιος από τους γονείς μπορεί και επιθυμεί να παρέχει διδασκαλία σε αυτά τα αντικείμενα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932430144, 6976212416 μέχρι 21.9.



Επίσης σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς μέσω των μειλ: 53dimotiko.her@gmail.com και 54dimotiko.her@gmail.com και να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας στους ιστότοπους των Συλλόγων http://www.53dimotikoheraklio.blogspot.gr/ & http://54dimotikoher.wordpress.com/.


Υπενθυμίζουμε ότι διατίθεται στην τιμή των 5 € το dvd της βιντεοσκόπησης της περυσινής αποχαιρετιστήριας γιορτής των παιδιών μας που έλαβε χώρα στις 11.6.2014 στην πλατεία του Άγιου Τίτου με τίτλο «Χορεύοντας και τραγουδώντας στο δρόμο του Δομήνικου». (παραγγελία σε τηλ: 6972419640).
Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς και μεγάλους, καλή δύναμη και η νέα σχολική χρονιά να είναι άκρως δημιουργική και χαρούμενη!

Καλή χρονιά και πάλι

Εκ των ΔΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ



Ο Σύλλογος Γονέων του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην κυρία Χαλκιαδάκη Χριστίνα ιδιοκτήτρια των «Surer Market Χαλκιαδάκη» και στον κύριο Αποστολάκη Ευάγγελο, Υπεύθυνο Marketing για τη δωρεά αναλώσιμων προϊόντων στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου.
Το 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο χρειάζεται εξειδικευμένα υλικά για την καθημερινή του λειτουργία, αλλά και τη στήριξη όλων μας.
Επιθυμώντας ως Σύλλογος Γονέων να μην μείνουμε απλοί θεατές, συμμετέχοντας στο δίκτυο βοήθειας και προστασίας, ευχαριστούμε την Εταιρεία για την ευγενική προσφορά της, που στις δύσκολες αυτές μέρες μας υπενθυμίζει ότι η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
Αντώνης Γενναράκης



ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ