ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή των Συλλόγων σε δράσεις αλληλεγγύης

Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων επιδιώκουν να συνδράμουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής,  που διανέμονται μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.


Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας, δεν επιθυμούμε να μείνουμε απλοί θεατές, αλλά να συμμετέχουμε στην αντιμετώπιση της φτώχειας ενεργητικά, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Όποιος από εσάς επιθυμεί να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί να φέρνει στο σχολείο τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. όσπρια, μακαρόνια, λάδι, παξιμάδια, ζάχαρη, αλεύρι κ.λ.π.) ή είδη οικιακής καθαριότητας και υγιεινής.
Οι Σύλλογοι σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου της περιοχής Μασταμπά θα αναλάβουν τη διάθεσή τους σε οικογένειες της περιοχές, οι οποίες έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, ότι βρίσκονται σε ανάγκη.

                   Οι Δ/ντές των Σχολείων                                                    Τα ΔΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ