ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ


Με αφορμή την εκδρομή που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων των 53ου και 54ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο χωριό Φοδελε  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε Φορείς και Συλλόγους που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην πραγματοποίηση της εκδρομής.



Τον Κ.Γραμματικάκη Μανόλη για την αφιλοκερδή του ξενάγηση στον κόσμο του πηλού και της κεραμικής .
 Στόχος της επίσκεψης ήταν να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το χώρο και τη λειτουργία ενός αγγειοπλαστικού και να διακοσμήσουν αγγεία με γεωμετρικά μοτίβα.
Η επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς τα παιδιά φεύγοντας αποκόμισαν πολλές πληροφορίες αλλά, κυρίως, δημιουργικές εμπειρίες που θα θυμούνται για πολύ καιρό.


Τον κ. Αεράκη Γιώργο , πρόεδρο .του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Μαλεβιζίου για δωρεάν επίσκεψη μαθητών και γονέων στο Μουσείο Ελ Γκρέκο στο Φόδελε.


Τον Πρόεδρο του πολιτιστικου συλλογου Φοδελε κ. Φακουκάκη Μιχάλη και την συζηγο του κα. Αυγουστακη Ελενη οπου είναι ξεναγος στο επαγγελμα και μας ξεναγησε στο Μουσειο Ελ Γκρεκο και στις ομορφιες του χωριου Φοδελε.



 Τον κ. Κοντάκη εκπρόσωπο του Φυσιολατρικού συλλόγου Ηρακλείου για την πολύτιμη συμβολή του και φυσική του παρουσία στην πεζοπορία που είχαμε οργανώσει από το χωριό Μαάραθος στο χωριό Φόδελε
Σκοπός του συλλόγου δεδομένης της αγάπης του για την φύση είναι η προστασία της και η διατήρηση όλων των συνιστωσών και αξίων του πολιτιστικού της προβάλλοντος της. Στον Νόμο Ηρακλείου.


Την κα. Θραψανιώτη Πόπη Ζωγράφο – Εικαστικό για την πολύτιμη συνεισφορά της στα δρώμενα που διοργάνωσε στα παιδία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ελ Γκρέκο


Την Γονέα κα. Μπαλτζάκη Λύδια για την ευγενική της προσφορά στα παιδία  με γκραβούρες των έργων του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου.


 Τον υπεύθυνο της Αίθουσας Τέχνης Μαράθου που μας άνοιξε τον χώρο της έκθεσης γλυπτών του κ. Γιάννη Κλινάκη.

Τις κυρίες Σφυράκη Νοέλα, Θεοδωράκη Ευτυχία, Χιωτη Αικατερίνη για την εθελοντική τους προσφορά στην αντιμετώπιση πιθανών πρώτων βοηθειών στην διάρκεια της εκδρομής

Τον κ. Πλαίτη Κωταντίνο ιδιοκτητη της ταβερνας που φιλοξενηθηκαμε με το περας των δραστηριοτητων της εκδρομης
που και ξεκουραστήκαμε, γευόμενοι  το πλούσιο φαγητό και το κρασάκι .
και ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα γονείς και παιδιά δημιουργώντας πιο κοντινούς δεσμούς .


Τον οδηγό του πούλμαν κ. Γιαμαλάκη που μας οδήγησε με ασφάλεια στα επιλεγμένα σημεία της εκδρομής μας.

Τα μέλη τον Δ.Σ του 53ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γενναράκη Αντώνη, κα. Κατσιγιαννάκη Πέπη  και κα. Χναράκη Ελίνα καθως επίσης και την κα. Αθητάκη Μαρία μέλος του 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου για την συμβολή τους στα διαδικαστικά των ενεργιών για την υλοποίηση της εκδρομής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ